"wij staan voor kwaliteit, ervaar het"

Over Ons

Ik ben Mark Vrolijk en ben zeer geïnteresseerd geraakt in het product champagne. Na dat ik mij thuis achter de computer ben gaan verdiepen in het product, heb ik mezelf bedacht om een weekend Reims te boeken. Ik wilde het ervaren en de sfeer proeven van de dorpjes om Reims heen, de grote champagne huizen, de kleine boer en de wel bespraakte champagne kelders onder Avenue de Champagne “ook wel de duurste straat genoemd van wegen het rijkdom aan champagne dat eronder in de kelders ligt”

Vervolgens ben ik langs tal van kleine champagne huizen geweest en het idee ontstond om onbekende merken met zeer goede kwaliteit naar Nederland te halen. We zijn nog niet zo heel lang bezig maar kunnen met trots zeggen dat we een samen werking hebben met ons eerste merk.

Al snel ontstond het idee om een verplaatsbare champagne bar te maken. Op deze manier kunnen we de kers op de taart zijn van iedereen die op zijn feest of bijeenkomst wat extra’s wilt. Van een glas prachtige champagne verzorgen voor iedereen tijdens een opening, tijdens een speech of vrij af te halen champagne aan de bar tot het kleuren van uw feest met The Exclusive Bar in combinatie met muzikant accordeonist André Vrolijk. 

Mark Vrolijk

Bij ons kunt u champagne kopen waar u de kwaliteit proeft; letterlijk en figuurlijk. U vindt de meest exclusieve champagnes in ons assortiment die zorgvuldig door ons zijn geselecteerd op smaak en kwaliteit, waardoor u alleen de beste van de beste champagne in handen krijgt. Alles om uw champagnebeleving nóg specialer te maken.

 

The Exclusive Bar champagne

André Vrolijk

Zoekt u een live muzikant voor uw feest? Naast het huren van een mobiele champagnebar, kunt u bij The Exclusive bar ook een muzikant inhuren die uw feest tot leven brengt. André Vrolijk is een beroepsaccordeonist die al op vele gelegenheden de muziek met succes heeft verzorgd. Van klassiek tot jazz, van Amsterdamse tot Franse muziek; André Vrolijk kan alles spelen wat op een accordeon mogelijk is. Wanneer u een uitstekende allround accordeonist zoekt voor uw feest, diner of borrel bent u bij deze accordeonist op het juiste adres.

Neem Contact Met Ons Op

    Volg Ons Op Social Media