André Vrolijk: voor uw live muziek

Zoekt u een live muzikant voor uw feest? Naast het huren van een mobiele champagnebar, kunt u bij The Exclusive bar ook een muzikant inhuren die uw feest tot leven brengt. André Vrolijk is een beroepsaccordeonist die al op vele gelegenheden de muziek met succes heeft verzorgd. Van klassiek tot jazz, van Amsterdamse tot Franse muziek; André Vrolijk kan alles spelen wat op een accordeon mogelijk is. Wanneer u een uitstekende allround accordeonist zoekt voor uw feest, diner of borrel bent u bij deze accordeonist op het juiste adres.

Over André Vrolijk

André Vrolijk is in 1962 geboren als vierde generatie van bekende beroepsaccordeonisten. Hij heeft privé les gehad van Coen van Orsouw en is in 1993 klassiek-accordeon afgestudeerd aan het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam en speelt sindsdien in verschillende ensembles en verschillende stijlen. Heeft o.a. ook bij het “Metropool-Orkest” en “Malando” gespeeld. Accordeonist bij René Froger, Danny de Munk, Willeke Alberti, Mart Hoogkamer, Marianne Weber en de Toppers Verschillende tv- en radio uitzendingen, veel cd’s ingespeeld van o.a. Simone Kleinsma, André van Duin en verschillende zangers uit het 100% NL repertoire.

Accordeonist inhuren

Met zijn brede repertoire neemt hij u en uw gasten graag mee op een muzikale reis. De muzikale klanken van de accordeon zorgen voor de perfecte sfeer op elk feest. André Vrolijk zorgt voor perfecte en gezellige achtergrondmuziek bij elk evenement, maar kan er ook voor zorgen dat de voetjes van de vloer gaan. Wilt u deze accordeonist inhuren? Neem dan contact op en ontvang een prijsindicatie.